خط ویژه تماس با اتاق سرور
«اتاق سرور دات کام» پایگاه تخصصی طراحی و اجرای شبکه و زیرساخت مرکز داده ها


اخبار تخصصی فناوری اطلاعات و شبکه

ما گلچین اخبار فناوری اطلاعات ایران و جهان را در اختیار شما قرار میدهیم

ریاست جمهوری دونالد ترامپ و آینده دراماتیک شرکت های فناوری اطلاعات

ریاست جمهوری دونالد ترامپ و آینده دراماتیک شرکت های فناوری اطلاعات
با انتخاب دونالد ترامپ، تغییرات زیادی در بازار های سهام در سراسر جهان اتفاق افتاد، بسیاری از صنایع با کاهش ارزش سهام روبرو بودند و ازسوی دیگر با اقبال سرمایه گذاران، ارزش طلا رشد چشمگیری داشت. در این میان بیشترین سقوط ارزش سهام مربوط به شرکت های بزرگ بخش  فناوری اطلاعات ( IT ) بود، این در حالی است که در چند سال گذشته با رشد بازارهای گوشی های هوشمند و شبکه های اجتماعی ، شرکت های حوزه فناوری در آمریکا و در زمان ریاست جمهوری باراک اوباما ( Barak Obama ) با رشد بسیار چشمگیری روبرو بودند به طوریکه در این زمان این صنایع دانش بنیان توانستند صنایع بزرگ و قدیمی جهانی از جمله نفت و خودروسازی را پشت سر قرار دهند. لذا با تأکید دونالد ترامپ بر روی صنایع سنگین در کمپین های انتخاباتی ، جای تعجب فراوانی برای وجود این فاصله عمیق میان شرکت های فناوری و حامیان دونالد ترامپ باقی نمی ماند. در ایالات کالیفرنیا دونالد ترامپ تنها توانست 33 درصد آرا را بدست آورد در حالیکه هیلاری کلینتون ( Hillary Clinton )  رقیب دموکرات ( Democrat ) او با کسب 61.4% آرا با فاصله بسیار زیادی از او قرار گرفت که نقش گسترده شرکت های فناوری در این میان کاملا ملموس می باشد. این اختلاف تا آنجا پیش رفته است که با پیروزی دونالد ترامپ زمزمه جدایی طلبی ایالت کالیفرنیا از ایالات متحده آمریکا شنیده می شود.

در زمان ریاست جمهوری دونالد ترامپ چه مشکلاتی می تواند پیش روی شرکت های فناوری اطلاعات ( IT ) وجود داشته باشد؟
چندی پیش ، موضوع درخواست FBI از شرکت Apple برای رمزگشایی یک آیفون، به یک جنجال جدی در رسانه ها تبدیل شد. در این ماجرا شرکت Apple برای حفظ حقوق کاربران خود حاضر به همکاری با FBI نشد اما در همین زمان و در بحبوحه رقابت های انتخاباتی ، آقای دونالد ترامپ ( Donald Trump ) به انتقاد از شرکت اپل پرداخت و آنها را به حمایت از تروریست ها و unlock نکردن گوشی ترویست ها متهم نمود. همینطور در جایی دیگر اعلام نمود که در صورت رسیدن به مقام ریاست جمهوری شرکت Apple را ملزم به تولید گوشی های خود در خاک امریکا خواهد نمود. همچنین تهدید به انجام بررسی حقوقی انحصارگری ( antitrust ) علیه شرکت آمازون ( Amazon ) نیز یکی دیگر از تهدیدات ترامپ علیه شرکت های فناوری بود که برای پنجمین شرکت بزرگ آمریکا یک تهدید بسیار جدی محسوب می گردد.

در همین راستا مدیران صنایع IT هم مواضع مثبتی نسبت به حضور آقای Trump نداشته اند. برای نمونه مارک زاکربرگ ( Mark Zuckerberg ) مدیرعامل شرکت فیس بوک ( Facebook ) در برابر شعارهای ضد مهاجرت آقای ترامپ موضع گیری محکمی داشت و خاطر نشان کرد که بهتر است به جای ایجاد موانع ، به تسهیل حضور مهاجران بپردازیم. همانطور که می دانید ، شرکت های فناوری در آمریکا برای تامین نیرو های متخصص خود با مشکلات بسیاری روبرو هستند و در سال های گذشته بصورت جدی به استفاده از نیرو های متخصص سایر کشور ها روی آورده اند. از همین رو رشد این شرکت ها  کاملا وابسته به حضور چنین متخصصانی می باشد. برای نمونه کافی است ملاحظه نمائید که مدیران اجرایی دو شرکت بسیار بزرگ گوگل و ماکروسافت هر دو دارای اصلیت هندی و غیر آمریکایی هستند، برای همین موضع گیری های دونالد ترامپ در برابر مهاجران یک خطر بسیار جدی برای رشد این شرکت ها تلقی می شود. ساندار پیچای ( Sundar Pichai ) مدیر اجرایی گوگل نیز، برنامه آقای ترامپ ، برای عدم اجازه ورود به مهاجران مسلمان به کشور را مورد سرزنش قرار داده بود.

اما انتخابات با پیروزی نهایی دونالد ترامپ به پایان رسیده است و شرکت های فناوری در این مبارزه ناکام مانده اند و می بایست با پذیرش حقیقت های موجود،  به شیوه ای جدید 4 سال پیش روی را برنامه ریزی نمایند تا با کمترین آثار منفی بر روی رشد این صنایع همراه باشد. در همین راستا است که در اولین قدم جف بزوس ( Jeff Bezos ) مدیر عامل شرکت آمازون ( Amazon ) که پیش از انتخابات آماج حملات و انتقادات ترامپ قرار گرفته بود، در پیامی پیروزی دونالد ترامپ را در انتخابات ریاست جمهوری تبریک گفت و تلاش کرده است تا اولین پل های ارتباطی را برای بهره مندی از حداکثر همکاری بنا نماید. این در حالی است که عمده شرکت های فناوری هنوز اعلام موضع رسمی در این خصوص نداشته اند و می بایست در انتظار اتفاقات پیش روی دنیای فناوری بمانیم؛ هر چند بنا به ضرورت رشد شرکت های فناوری می بایست شاهد از بین رفتن این اختلاف در آینده باشیم.
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

شيوه هاي برتر در مدیریت مراکز(NOC)
احداث اولین مرکز داده شمال کشور

مطالب مرتبط

 

نظرات

بدون نظر
عضو سایت هستید ؟ وارد شوید
مهمان
چهارشنبه, 24 آوریل 2024
شماره تماس اتاق سرور دات کام
اتاق سرور چیست؟  اتاق سرور یا مرکز داده اصلی ترین بخش یک شبکه ساخت یافته در سازمانها میباشد .نیاز به مدیریت متمرکز منابع، کاهش هزینه های نگهداری، مقابله موثر با تهدیدات امنیتی و حصول اطمینان از عملکرد صحیح تجهیزات بصورت 24 ساعته، طراحی یک دیتاسنتر یا اتاق سرور مناسب با ویژگیهای مورد نیاز را اجتناب ناپذیر نموده است. اتاق سرور خود را به ما بسپارید
شما می توانید با استفاده از لینک زیر فرم درخواست خدمات را پر و ارسال بفرمائید .

ثبت آنلاین درخواست و سفارش

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :
گوگل پلاس آپارات اینستاگرام کانال اتاق سرور در تلگرام فیس بوک