خط ویژه تماس با اتاق سرور
«اتاق سرور دات کام» پایگاه تخصصی طراحی و اجرای شبکه و زیرساخت مرکز داده ها


دیوار کاذب غیر باربر

در این بخش با سیستم عایق کاری در قالب دیوار آشنا می شوید

دیوار کاذب

دیوار کاذب اتاق سرور یکی از مهمترین و اساسی ترین بخش های اتاق سرور را تشکیل می دهد . این اتاق ها که در برگیرنده اطلاعات سری و مهم این دست شرکت ها بوده، باید در مکانی جای گیرند که از هر گزند و آسیبی به دور می باشند. در این میان ایجاد آن تحت استانداردهای روز می تواند این خطرات به حداقل یا صفر برساند. یکی از این دست تجهیزات یا استاندارد، دیوار کاذب بوده که در هر ساختمانی به کار گرفته می شود. دیوار کاذب اتاق سرور نیز که نام آن مشخص است برای اتاق های سرور درنظر گرفته شده تا سطح ورود سر و صدا کاهش یافته و کابل هایی نیز در این میان از بین دیوار اصلی و کاذب عبور داده شود. البته دیوار کاذب اتاق سرور مزایای دیگری داشته و تنها نباید به موارد موردبحث که تنها بخشی از این ویژگی ها بوده بسنده کرد. شرکت ها یا سازمانی که می خواهد اتاق سرور خود را استاندارد ساخته و تجهیز کند از گروه حرفه ای برای ساخت دیوار کاذب بهره می گیرد، بنابراین یک تیم غیرحرفه ای ممکن است ایجاد دیوار کاذب را به درستی انجام ندهد.

انواع دیوار کاذب برای اتاق سرور به سه نوع کلی تقسیم می شوند :
1- دیوار بتنی با مسلح سازی میلگرد و شات بتون بر روی دیوار
2- دیوار با سازه آلومینیومی (رانر و استاب) و نصب برگه های کناف و استفاده از پشم سنگ تخته ای
3- استفاده از بلوک هبلکس (دیوارهبلکس مخلوطی است از سیلیس، سیمان، آهک و پودر آلومینیوم که در حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد و فشار ۱۲ اتمسفر در اتوکلاوها پخته و به قطعات مورد نیاز ساختمانی بریده میشود.)

در مورد دیوار کناف بهتر است با انواع ورنگ بندی آنها آشنا شوید ، انواع پنل کناف یا برگ کناف به شرح زیر است :
1- پنل گچی ساده کناف (RG) به رنگ سفید می باشد و ساده ترین و ارزان ترین نوع است . ضخامت 9.5 میلیمتر
2- پنل گچی ضد رطوبت کناف (MR) به رنگ سبز و به ضخامت 12.5 میلیمتر می باشد که مقاوم در برابر رطوبت است .
3-پنل گچی ضد حریق کناف (FR) به رنگ قرمز سیر و به ضخامت 12.5 میلیمتر می باشد که مقاوم در برابر آتش است .
4- پنل گچی ضد حریق و ضد رطوبت کناف (FM) به رنگ گل بهی روشن و ضخامت 12.5 می باشد که مقاومت در برابر آتش و رطوبت دارد .

براساس الگوهای مهندسی، دیوار کاذب را همان دیوار غیرباربری می گویند که در ادارات و شرکت ها به کار گرفته می شود و در روی دیوار باربر یا همان اصلی جای می گیرد. اغلب این دیوارها اداری یا تجاری هستند و کمتر در خانه ای می توان شاهد به کارگیری آن بود. دیوارهای کاذب گذشته از آن که وزن کمی داشته و در برابر زلزله مقاومت بالایی دارند، بلکه از ورود صدا جلوگیری کرده و به نوعی محافظ نیز محسوب می شوند. البته برای ایجاد دیوار کاذب اتاق سرور نخست دیوار اصلی قرار می گیرد و سپس درقسمت دوم شاهد قرار گرفتن دیوار کاذب هستیم.

این مدل دیوارها موجب عبور کابل های برق و دیگر کابل ها از میان دیوار اصلی و دوم شده و به نوعی آنها را ناپدید می کند. همچنین محافظی برای کابل ها محسوب شده و این سیم های ارتباطی را در برابر گزند و خطراتی به دور می دارد. بسیاری از شرکت ها دیوار کاذب را برای اتاق سرور خود به کار نمی گیرند زیرا آن را یک استاندارد برای اتاق سرور شرکت یا سازمان خود تلقی نمی کنند. اما با توجه به مهندسی امروز، اتاق سرور به عنوان بخش مهم هر شرکت یا سازمانی بایستی به چنین استانداردی تجهیز شود زیرا از تجهیزات ایمنی یک اتاق سرور به شمار می رود. البته در کنار دیوار کاذب، نوعی کف کاذب نیز قرار می گیرد که کاربری مشابه دیوار داشته و نقش دیگری نمی توان برای آن متصور شد. دیوار کاذب اتاق سرور تفاوتی با دیگر دیوارهای کاذب نداشته و همان ساختار و برخی ویژگی های لازم را دارد. بنابراین دیوار کاذب اتاق سرور با یک ساختمان معمولی یکسان هستند و در ظاهر و عملکرد آنها نمی توان اختلاف های بسیاری را شاهد بود.

گذشته از تفاسیر فوق، دیوار کاذب اتاق سرور مزایای دیگری نیز برای اتاق سرور داشته و تنها نمی توان به موارد فوق اکتفا کرد. این نوع دیوارها محافظ حرارتی و برودتی محسوب شده و مانع از عبور و خروج گرما یا سرما می شوند. بنابراین اتاق سرور دما واحدی داشته و فضای آن گرم یا سرد نخواهد شد تا مشکلاتی را برای سرورهای به دنبال داشته باشد. همانطور که می دانید سرورها مجموعه ای از داده های مهم را در بردارند و اگر خللی در آنها به وجود آید به نوعی خطری برای شرکت یا سازمان موردنظر خواهد بود. بنابراین رعایت ایمنی و استاندارد اتاق بسیار ضروری بوده و استفاده از تجهیزاتی چون دیوار کاذب می تواند موجب جلوگیری از خطرات بزرگ باشد. تاکنون از دیوار کاذب در اتاق سرورهای متعددی استفاده شد اما برخی شرکت ها توجهی به این موضوع نداشته و دیوار کاذب را برای پوشش اتاق سرور مناسب نمی دانند. این برخلاف استاندارد و ایمنی بوده و بایستی به طور حتم آن را در اتاق موردنظر به کار گرفت. البته انجام جاسازی دیوار توسط گروه مخصوصی انجام گرفته و توسط هر فرد یا افرادی این عمل انجام نمی گیرد. زیرا اگر دیوارکشی به شکل نادرست انجام گیرد می تواند مشکلاتی را به دنبال داشته که جبران آن سخت خواهد بود. به طور کلی این دست شرکت یا سازمانی که به دنبال ایجاد دیوار کاذب در اتاق سرور خود هستند بایستی به سراغ افراد متخصص و مجربی رفته که سالیانی به این امر پرداخته و تجربه کافی کسب کردند.

این نوع دیوارها همچنین وزن کمی داشته و فشار بسیاری را روی ساختار اصلی ساختمان وارد نخواهند کرد. دیوار کاذب اتاق سرور تفاوت چندانی با یک دیوار کاذب دیگر اتاق ندارد بنابراین نباید آن را متفاوت دانست. کیفیت و ساخت یک دیوار کاذب اتاق سرور مشابه دیگر دیوارها بوده و شرکت ها از همان مواد اولیه در ساخت بهره می گیرند که در سایر دیوارها کاذب ها استفاده می کنند. با این حساب باید بیان داشت شرکت ها و سازمان ها می بایست به این موضوع توجه بسیاری کرده و دیوار کاذب را یکی از استانداردهای اتاق سرور تلقی کنند، در غیر این صورت اتاق سرورها آنها شامل تمامی استانداردهای لازم نشده و به نوعی با مشکلات درگیر خواهد شد. بنابراین باید به این جنبه از استاندارد اتاق سرور نیز توجه بسیاری داشته تا هر گونه مشکل را ریشه کن کرد و یک اتاق کامل سروی به وجود آورد. عمل به قوانین امر دشواری نبوده و گذشته از آن منافعی نیز به دنبال خواهد داشت. بنابراین اگر از شرکتی با اتاق سرور برخوردار هستید قطعا به این نکته توجه کنید.
شماره تماس اتاق سرور دات کام
اتاق سرور چیست؟  اتاق سرور یا مرکز داده اصلی ترین بخش یک شبکه ساخت یافته در سازمانها میباشد .نیاز به مدیریت متمرکز منابع، کاهش هزینه های نگهداری، مقابله موثر با تهدیدات امنیتی و حصول اطمینان از عملکرد صحیح تجهیزات بصورت 24 ساعته، طراحی یک دیتاسنتر یا اتاق سرور مناسب با ویژگیهای مورد نیاز را اجتناب ناپذیر نموده است. اتاق سرور خود را به ما بسپارید
شما می توانید با استفاده از لینک زیر فرم درخواست خدمات را پر و ارسال بفرمائید .

ثبت آنلاین درخواست و سفارش

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :
گوگل پلاس آپارات اینستاگرام کانال اتاق سرور در تلگرام فیس بوک