خط ویژه تماس با اتاق سرور
«اتاق سرور دات کام» پایگاه تخصصی طراحی و اجرای شبکه و زیرساخت مرکز داده ها


اخبار تخصصی فناوری اطلاعات و شبکه

ما گلچین اخبار فناوری اطلاعات ایران و جهان را در اختیار شما قرار میدهیم

مزیت کف کاذب با روکش HPL برای اتاق سرور

Data-Centre-1
در اوایل دهه ۱۹۷۰، صنعت کف کاذب در همکاری با صنعت لامینت تحت فشار بالا، یک نوع کف را طراحی کردند که در برابر الکتریسیته مقاوم بوده و مناسب اتاق کامپیوتر می باشد و در حال حاضر در ۹۰ % این اتاق ها استفاده می شود. این دامنه باید به اندازه کافی برای هدایت ایستایی کافی باشد و برای ایمنی فردی هم به اندازه کافی بالا باشد. دامنه قابل قبول بین ۱۰۰۰۰۰۰ اوهم تا ۲۰۰۰۰ میلیون اهم تعیین شده بود. بعد از تحقیق و توسعه بسیار، درجه خاصی از لامینت تحت فشار بالا (HPL) تولید شد. لامینت تحت فشار بالا، سطح بالایی کف کاذب می باشد. معمولا به آن HPL گفته می شود. کف کاذب HPL در رنگ های مختلف موجود است.
 
لایه بالایی HPL متشکل از چندین لایه مجزا از ملامین فشرده است، در برابر شوک مقاوم می باشد و از این رو نسبت به سایر انواع لامینت، در برابر افتادن اجسام و آسیب، مقاوم تر است. فنل سخت و الاستیک، کاری می کند که مقاوم باشد. این خصوصیات با میزان بالای مقاومت ماده شیمیایی و مقاومت در برابر حرارت بالا، مرتبط است. لامینت های تحت فشار بالا از لایه های تزئینی و شبه کرافت، آغشته به رزین با عملکرد بالا تشکیل شده اند و تحت حرارت و فشار بالا قرار گرفته اند. چون HPL در طراحی های مختلف موجود است و ویژگی های مطلوب بسیاری برای کف کاذب دارد، اغلب برای این منظور استفاده می شود. به دلیل توانایی بالای لامینت تحت فشار بالا برای پراکنده سازی الکتریسیته ساکن، برای کف تجهیزات حساس استفاده می شود. استفاده از پوشش های ضد استاتیک دیگر، لازم نیست. اجازه ندهید از موم یا پوشش ضد استاتیک روی کف کاذب استفاده شود.
 
تایل های کف کاذب لامینت استاندارد، در دامنه ۵ x 105 تا ۲ x 1010 اهم در ۵۰۰ ولتاژ مقاومت دارند. مقادیر معمول مقاومت، دامنه ۱۰ اهم خواهد بود که به ضخامت لامینت بستگی دارد. وقتی که نصب شود، عملکرد ساکن کف با میزان تمیز بودن پانل ها تنظیم می شود. لامینت تحت فشار بالا باید تمیز و عاری از هر گونه رسوبات نگهداری شود. دو نوع ضخامت متفاوت دارد، ۱/۱۶” یا ۱/۸”. لایه تزئینی برای هر دو ضخامت، مشابه است. تفاوت بین ضخامت، تعداد لایه های شبه کرافت استفاده شده زیر لایه تزئینی است.
 
به دلیل استفاده گسترده از لامینت های تحت فشار بالا در مراکز داده، آنها متداول ترین کف کاذب به حساب می آیند. در سال های اخیر استفاده از کف کاذب HPL در پروژه های تجاری افزایش یافته است. دوام لامینت تحت فشار بالا، یک سطح بسیار خوب ارائه می کند.
 
اکثر پانل های کف کاذب، سطح لامینت تحت فشار بالا دارند. سطح HPL معمولا به چیزی چسبیده است (معمولا سیاه یا قهوه ای است).
 
از دیگر مزایای کف کاذب HPL میتوان به موارد زیر اشاره کرد :
به راحتی تعمیر و نگهداری می شود و در هزینه های نگهداری صرفه جویی می کند
به بتونه، پوشش یا موم نیاز ندارد
 
عدم نیاز به نظافت شدید و زیاد
 
عدم نیاز به پولیش یا سنباده
 
مقاومت در برابر مواد شیمیایی
 
به راحتی می توان مایعات ریخته شده را پاک کرد
 
لکه های سرسخت را به راحتی می توان با استفاده از حلال غیر قابل اشتعال تمیز کرد
 
گرد و خاک را جذب نمی کند
 
تکرار نظافت کف کاذب HPL به شدت به میزان آلودگی روی کف، موقعیت کف کاذب و میزان استفاده از آن بستگی دارد. به دلیل فرآیند نظافت نادرست ممکن است رد اسپری تمیز کننده روی کف باقی بماند. کف را با جاروبرقی یا جارو تمیز کنید. اگر هنوز لکه چسبنده روی کف وجود دارد، با پاک کننده میکرو فیبر مرطوب یا دستمال مرطوب آن محل را تمیز کنید.
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

بررسی سیستم اطفا حریق آیروسل در دیتاسنتر
طراحی شبکه (Top of Rack) ToR در مقابل EoR (End of...

مطالب مرتبط

 

نظرات

بدون نظر
عضو سایت هستید ؟ وارد شوید
مهمان
پنج شنبه, 18 آوریل 2024
شماره تماس اتاق سرور دات کام
اتاق سرور چیست؟  اتاق سرور یا مرکز داده اصلی ترین بخش یک شبکه ساخت یافته در سازمانها میباشد .نیاز به مدیریت متمرکز منابع، کاهش هزینه های نگهداری، مقابله موثر با تهدیدات امنیتی و حصول اطمینان از عملکرد صحیح تجهیزات بصورت 24 ساعته، طراحی یک دیتاسنتر یا اتاق سرور مناسب با ویژگیهای مورد نیاز را اجتناب ناپذیر نموده است. اتاق سرور خود را به ما بسپارید
شما می توانید با استفاده از لینک زیر فرم درخواست خدمات را پر و ارسال بفرمائید .

ثبت آنلاین درخواست و سفارش

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :
گوگل پلاس آپارات اینستاگرام کانال اتاق سرور در تلگرام فیس بوک