خط ویژه تماس با اتاق سرور
«اتاق سرور دات کام» پایگاه تخصصی طراحی و اجرای شبکه و زیرساخت مرکز داده ها


اخبار تخصصی فناوری اطلاعات و شبکه

ما گلچین اخبار فناوری اطلاعات ایران و جهان را در اختیار شما قرار میدهیم

اینترنت را چه کسی اختراع کرد؟

internet-1
آیا تاکنون این سؤال برای شما پیش آمده که چه کسی اینترنت را اختراع کرده است؟ پاسخ احتمالا شما را غافلگیر کند و بیش‌تر از آنچه تصور کنید به گذشته بازگردد.
شبکه‌ی جهانی وب مکان فوق‌العاده‌ای است؛ ولی آیا تا به‌حال به این موضوع فکر کرده‌اید چه کسی اینترنت را اختراع کرده است؟ پاسخ این سؤال، بر‌خلاف برخی اختراعات،
ساده نیست؛ چرا که اعتبار این کار متعلق به شخص واحدی نیست.
در وهله‌ی اول افرادی هستند که اینترنت را از لحاظ تئوری اختراع کردند؛ ایده‌ی مکانی که در آنجا تمام دانش‌ها در اختیار تمام افراد جهان قرار بگیرند. پس از آن افرادی هستند که 
اینترنت را به شکلی که امروزه می‌شناسیم، کرم‌چاله‌ی اطلاعات بر پایه‌ی تکنولوژی با سرعتی بالا که هر روز از آن استفاده می‌کنیم، اختراع کردند.
شاید تاریخ اینترنت به اوایل قرن بیستم بازمی‌گردد، زمانی که نیکولا تسلا تئوری یک سیستم بی‌سیم جهانی را بیان کرد؛ او باور داشت اگر برق کافی در اختیار داشته باشد، می‌تواند به انگلیس در آن سوی اقیانوس پیغام ارسال کند. سپس پای مارشال مکلوهان به میان آمد و یک دهکده‌ی جهانی اطلاعات را که از طریق تکنولوژی قابل دسترسی است، پیش‌بینی کرد. در نهایت، ونوار بوش فرضیه‌ی مکانیک اینترنت را بیان کرد؛ ماشینی که آن را «میمکس» نامید و به کاربران اجازه می‌دهد در بین مجموعه‌ی عظیمی از اطلاعات که از طریق شبکه‌ای از لینک‌ها به هم متصل هستند، جستجو کنند.
 
تسلا و مکلوهان
مارشال مکلوهان (تصویر سمت راست) و نیکولا تسلا (تصویر سمت چپ)
 
اواخر دهه‌ی ۶۰، ایده‌های تئوری سابق سرهم شدند و با ساخت آرپانت، شکلی سه‌بعدی به خود گرفتند. سازمان پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته‌ی شبکه (ARPANET) که توسط وزارت دفاع آمریکا تأسیس شده بود، از روشی برای انتقال داده‌های الکترونیکی به نام «راه‌گزینی بسته‌های کوچک» استفاده می‌کرد تا کامپیوترهایی را که به‌تازگی طراحی شده بودند، در یک شبکه قرار دهد. مدت کوتاهی پس از ساخت آرپانت، دو دانشمند پا پیش گذاشتند تا آن را حتی بیش از این تغییر دهند.
رابرت کان و وینتون سرف در ساخت چیزی که احتمالا مهم‌ترین بخش اینترنت است و ما امروزه استفاده می‌کنیم، یعنی پروتکل TCI/IP، همکاری کردند. TCP و IP الگوی نحوه‌ی انتقال داده‌ها بین‌ شبکه‌ها هستند. به احتمال زیاد پیش از این در مورد آی‌پی شنیده‌اید؛ به دلیل اینکه هر شبکه‌ای یک آدرس آی‌پی اختصاصی دارد، اطلاعاتی که از آن‌ها برای تشکیل داده‌ها استفاده شده، به جایی می‌رود که نیاز است.
در سال ۱۹۸۳، کار TCP/IP به پایان رسید و آماده‌ی استفاده شد. آرپانت این سیستم را در دستور کار قرار داد و شروع به جمع‌‌آوری سیستمی از شبکه‌ها یا شبکه‌ای از شبکه‌های کوچک‌تر کرد که نقش پیشگامی برای اینترنت مدرن را ایفا کرد و شبکه جهانی وب (WWW) نام‌گذاری شد.
شبکه جهانی وب در واقع با اینترنت متفاوت است
اغلب از این عبارت در هر جایی استفاده می‌شود؛ ولی شبکه‌ی جهانی وب در واقع با اینترنت متفاوت است. شبکه‌ی جهانی وب فقط مجموعه‌ای از شبکه‌ها است که داده‌ها را به شکل وب‌سایت‌ و هایپرلینک‌ به هم متصل می‌کند؛ اما اینترنت به معنای همه‌ی چیز در این مجموعه است.
بنابراین، گرچه به نظر می‌رسد اینترنت همین دیروز اختراع شده است؛ اما مفهوم آن در واقع قدمتی ۱۰۰ ساله دارد. تنها مورد این است که این روزها کمی بهتر به نظر می‌رسد.
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

اولین دیتاسنتر IBM
امکان فرستادن ایمیل خود پاک شونده در جیمیل فراهم ش...

مطالب مرتبط

 

نظرات

بدون نظر
عضو سایت هستید ؟ وارد شوید
مهمان
پنج شنبه, 21 نوامبر 2024
شماره تماس اتاق سرور دات کام
اتاق سرور چیست؟  اتاق سرور یا مرکز داده اصلی ترین بخش یک شبکه ساخت یافته در سازمانها میباشد .نیاز به مدیریت متمرکز منابع، کاهش هزینه های نگهداری، مقابله موثر با تهدیدات امنیتی و حصول اطمینان از عملکرد صحیح تجهیزات بصورت 24 ساعته، طراحی یک دیتاسنتر یا اتاق سرور مناسب با ویژگیهای مورد نیاز را اجتناب ناپذیر نموده است. اتاق سرور خود را به ما بسپارید
شما می توانید با استفاده از لینک زیر فرم درخواست خدمات را پر و ارسال بفرمائید .

ثبت آنلاین درخواست و سفارش

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید :
گوگل پلاس آپارات اینستاگرام کانال اتاق سرور در تلگرام فیس بوک