محمود واعظی در کنگره مدیران استانی وزارت ارتباطات و تکنولوژی اطلاعات گفت: «تا لحظهی آخری که راز شغل هستیم باید کوشش نماییم به ملت خدمت کنیم. انتخاباتِ قبل رو مهم است و کل وظیفه داریم برای پرشور شدن انتخابات بدون هیچ جهتگیری مردم را تشویق کرده و باید قانون را اجرا کنیم. نباید رفتار و داستان ما از انصاف به دور باشد و باید اخلاق محور اصلی انتخابات باشد.»
واعظی افزود: «طرفداران و خود کاندیداها باید از ویرانی پرهیز کنند، چه آقای روحانی و طرفدارانش و چه نامزدهای دیگر. باید بهگونهای تصادف نماییم که بعد از رقابتهای انتخاباتی با هم مشارکت کنیم. همهی مدیران باید خط انصاف را در گزیدمان رعایت کنند و بدون جانبداری و بدون استفاده از بیتالمال در عرصهی انتخابات آماده شوند.»
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد: «ما در سنه نهایی دولت یازدهم هستیم و وظیفهی شما مدیران این است که کارها و زحمات خود را اطلاعرسانی کنید. در سفرهای استانی معمولا انتقاد میشود که چرا مدیران کل استانهای وزارت ارتباطات عملکرد خویش را به مردم اطلاعرسانی نمیکنند و من این انتقاد را میپذیرم. امام نیز در زمان حیاتشان میگفتند هر کاری اتمام دادید، بگویید لغایت مردم بدانند. ملت شاد میشوند از کارهای انجامشده بدست مسئولان هشدار پیدا کنند.»
واعظی در باره تحقق وعدههای مسئول جمهور در دامنه تکنولوژی اطلاعات و ارتباطات گفت: « ایشان وعدههایی به مردم دادهاند که بخشی از آنها عملی شد. دسته دولت الکترونیک به ما مربوط بود که کارهای زیادی در این بخش اتمام شده و امیدواریم بهزودی فاز اول دولت الکترونیک افتتاح شود.»
وزیر ارتباطات و تکنولوژی اطلاعات در مورد دستاوردهای این وزارتخانه در دولت یازدهم افزود: «فاز اول و دوم شبکهی ملی اطلاعات را که از خواستههای مقام معظم رهبری بود، در این دولت به ثمر رساندیم. در توسعهی شبکهی کشور، شرکت ارتباطات زیرساخت شبکهی انتقال را از ۹۰۰ گیگابیت بر ثانیه به بیش از ۱۰ هزار گیگابیت بر ثانیه رسانده است. در تقسیم پهنباند، شبکهی داخلی کار احسان سپریدن شده است؛ تاکنون به شماره ۴ هزار گیگابیت بر ثانیه رسیدهایم که امروز به ۶ گیگابیت بر ثانیه میرسد و دو هفتهی دیگر به ۱۰ هزار گیگابیت بر ثانیه خواهد رسید.»
واعظی افزود: «۳۰ میلیون سیمکارت بدون هویت ساماندهی شدهاند. در این دولت برای صیانت از فضای مجازی نیز کارهای زیادی اتمام شده است. بیش از ۲۷ هزار روستا به اینترنت پرسرعت دست یافتهاند. در دسته تلفن همراه، رگولاتوری بحث فناوری را از پروانهها حذف کرد و در دولت یازدهم به ۳۰ هزار سایت ارائهدهندهی خدمات 3G و 4G رسیدهایم.»
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ذکر کرد: «در دفعات گوناگون کاهش تعرفه اینترنت را داشتهایم. در بستر شبکهی ملی اطلاعات بحث کاهش ۵۰ درصدی قیمت ترافیک را داشتهایم که در این زمینه، آقای جهرمی و دیگر مدیران زیرساخت از درآمدهای خود گذشتند. بحث رومینگ درونی یکتا از پروژههای بزرگواری بود که من ثمراتش را در سفرهای استانی خویش میبینم. راهاندازی مرکز تسهیل کسبوکارهای نوپا در طهران و همهی استانهای مملکت برای توسعهی کارگماری و کسبوکار یگانه از کارهای احسان بوده که در حوزه فناوری اطلاعات انجام شده است.»
محمود واعظی گفت: «کاربران اینترنت در ایران به بیش از ۴۳ میلیون نفر در دولت یازدهم رسیده است. در ابتدای این دولت ارزش بازار ICT نزدیک ۱۳ هزار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بود که هماکنون به بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان دریافتی است و منظور داریم در برنامه ششم به بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان برسیم. همچنین باید در اسرع وقت موانع کسبوکارهای اینترنتی برطرف شود.»
وزیر ارتباطات در پایان به مدیرانش تأکید کرد: «از شما میخواهم که نتیجهی گزیدمان هر چه شد، تا پسینیان لحظه باید به ملت خدمت کنیم و به آنها بدهکاریم.»